Yuki Koppelingen met Bonzy

Bonzy biedt exclusieve Yuki koppelingen aan waarbij verkoopfacturen automatisch richting Yuki gaan met de juiste BTW tarieven, grootboekrekeningen en kosten. Hiermee ontzorgen wij de ondernemer en accountant van onnodig handmatig werk en minimaliseren wij fouten die ten koste gaan van de ondernemer.

Elke ondernemer besteedt zijn tijd liever aan het ondernemen dan aan het boekhouden. Accountantskantoren zijn een verademing voor de meeste ondernemers en ontnemen het meeste werk als het gaat om boekhouden.

Toch zijn ondernemers veel tijd kwijt aan het aanleveren van de juiste verkoopfacturen en cijfers. Met het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden is het haast niet weg te denken om gebruik te maken van verschillende tools, platformen en softwares die het ondernemen makkelijker en aangenamer maken.

Yuki administraties uitbreiden

 

bonzy developers

 

Helaas zien wij dat veel ondernemers daar niet genoeg van profiteren. Zo maken zij wel gebruik van Yuki, een softwarepakket dat zich focust op automatische verwerking van verkoop en inkoopfacturen, maar niet van de koppelingen in Yuki. 

Vaak krijgen wij de vraag: “Wat is een Yuki koppeling?” Een Yuki koppeling is een programmatische verbinding waarbij applicaties zoals Shopify, Bol.com en PayPal gekoppeld worden met het boekhoudprogramma Yuki.

Een Yuki koppeling zorgt ervoor dat ondernemers niet meer handmatig facturen hoeven aan te leveren aan hun accountants. Dat gebeurt nu volledig automatisch. Een accountant hoeft alleen maar aan het einde van het kwartaal de cijfers na te lopen ter controle.

Wij spraken met meerdere ondernemers en accountants en zagen dat Yuki koppelingen hier vaak ontbreken of niet correct zijn ingesteld. Dit zorgt ervoor dat ondernemers niet het beste uit hun Yuki administratie halen en dat is natuurlijk zonde. Tevens zagen wij dat accountantskantoren veel tijd kwijt zijn met het handmatig verwerken en uploaden van facturen in Yuki.

Yuki koppelingen

Samen met accountantskantoren hebben wij de juiste koppeling voor iedere applicatie gebouwd. Automatiseer daarom jouw Yuki administratie met de koppelingen van Bonzy.

Bonzy is een AI-aangedreven boekhoudassistent die zorgt voor het volledig automatiseren van je boekhouding. Door automatisch alle relevante verkoopfacturen, banktransacties en meer te koppelen in Yuki, houden ondernemers tijd vrij voor het ondernemen.

Als accountantskantoor bied je jouw ondernemers een one-stop-shop als het gaat om Yuki koppelingen en maatwerk. Met Bonzy is elke applicatie te verbinden met Yuki door middel van de Yuki koppelingen van Bonzy.

Yuki koppeling voor Bol.com

 

yuki koppeling bol.com

 

Bol.com is natuurlijk niet meer weg te denken in de wereld van de e-commerce. Steeds vaker gaan ondernemers de uitdaging aan om hun klantenbereik uit te breiden op Bol.com.

En dat blijkt vaak een wijze stap te zijn als je bedenkt dat steeds meer huishoudens bestellen op Bol. Natuurlijk brengt dat wel fiscale en logistieke veranderingen met zich mee. Voor veel ondernemers kan dat best een uitdaging zijn, vooral als je ziet dat de meeste ondernemingen op Bol.com eenmanszaken zijn.

Bovendien werkt Bol.com met verschillende commissie tarieven waarbij ze een percentage van het verkoopbedrag inhouden. Tevens heb je als online verkoper op Bol te maken met retourkosten, verzendkosten en verschillende BTW tarieven. Vaak zijn deze fiscale uitdagingen makkelijk op te lossen met een slimme Yuki koppeling van Bonzy.

Yuki koppeling voor Shopify

 

shopify yuki koppeling

 

Net zoals Bol.com is Shopify één van de bekendste verkoopplatform in Nederland. Shopify biedt de ondernemer de mogelijkheid om een eigen website te bouwen uit een keuze van verschillende website thema’s. Het verschil met andere website builders is dat Shopify zich focust op de e-commerce wereld. Geoptimaliseerd voor verkopen is Shopify vaak de eerste keus om een online winkel op te zetten, waarbij de gebruiker vrij is om deze naar eigen smaak in te richten. Het voornaamste verschil met Bol.com is dat Shopify geen klanten stuurt naar jouw artikelen en verkooppagina. Op Bol.com profiteer je namelijk van de velen duizenden kopers die op zoek gaan naar een specifiek product.

Met Shopify is dat helaas niet en moet de ondernemer zelf voor de klanten zorgen. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor zoals het adverteren op Facebook, Instagram en Google. Mocht je dat zelf heel lastig vinden, dan kan je altijd op zoek gaan naar bureau’s en ondernemingen die gespecialiseerd zijn in het maken van website advertenties op Instagram en Facebook. 

Met de Yuki koppelingen van Bonzy houd je meer tijd over voor het groeien van jouw onderneming. Of dat nu is door het linken van klanten naar je website of het uitbreiden van jouw assortiment. 

Met Bonzy kan jij je volledig focussen op jouw onderneming en besteed je geen tijd meer aan het opstellen en verwerken van facturen.

Yuki koppeling voor Amazon

 

amazon logo

 

Sinds een jaar of 2 heeft Amazon zich ook in Nederland weten te vestigen. Voorheen kon men alleen maar bestellingen plaatsen op de duitse Amazon website en was het alleen mogelijk om e-books via de Nederlandse Amazon website te bestellen. Dat is vandaag de dag heel anders. Amazon biedt de Nederlandse ondernemers nu ook de mogelijkheid om zowel in Nederland als in heel Europa te verkopen. Zo kan elke onderneming verkopen doen in alle Europese landen. 

En dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Amazon heeft ook aantrekkelijke pakketten waarbij de ondernemer artikelen voordelig kan verzenden.

Amazon is te vergelijken met Bol.com maar dan voor de internationale markt. En heel veel ondernemers gebruiken dit om hun producten internationaal te verkopen.

Daarom biedt Bonzy ook aan deze ondernemers de mogelijkheid om hun facturen en offertes automatisch in Yuki te verwerken. Met behulp van de Yuki koppeling voor Amazon, kan elke ondernemer profiteren van het gemak van automatische factuurverwerking, zonder hiervoor onnodig tijd aan kwijt te zijn. 

Yuki koppelingen op maat

Buiten deze plug-and-play koppelingen biedt Bonzy ook koppelingen aan voor tientallen andere platformen en softwarepakketten. Tevens biedt Bonzy maatwerk aan waarbij elke koppeling aangepast kan worden op de wensen van de klant en accountant. Wij configureren en beheren de IT infrastructuur, en de accountant beheert en controleert alle cijfers, zodat een onderneming zijn of haar boekhouding volledig kan laten automatiseren.

Benieuwd naar de beschikbare koppelingen of automatiseringen? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan of plan een gratis adviesgesprek met een van onze experts!