Yuki administraties automatiseren met Bonzy

De wereld van ICT en automatisering staat nooit stil. Daarom is het voor accountantskantoren en ondernemingen extra lastig om buiten de dagelijkse werkzaamheden bij te blijven met de nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van automatisering en ICT. Dat maakt het erg lastig om zelf Yuki administraties te automatiseren.

Yuki administraties automatiseren

Bij Bonzy werken wij samen met accountantskantoren en ondernemingen om hun dagelijkse handelingen en flows om te zetten naar automatische processen. Zo helpen wij kantoren met het verwerken van facturen, offertes en betalingen met behulp van geïntegreerde koppelingen. Ook leveren wij maatwerk waarbij de wensen van de klant omgezet worden naar technische oplossingen.

Ongeacht de verschillende software of platformen waarmee er gewerkt wordt, wij kunnen deze allemaal met elkaar koppelen en slimme oplossingen creëren.

Kassasystemen en verkoopplatformen in Yuki

Denk maar eens aan inkooporders die via kassasystemen of verkoopplatformen plaatsvinden zoals bij Lightspeed, Bol (bol.com) en Amazon. Voor de onderneming is het een helse klus om deze facturen handmatig aan te leveren of te uploaden in het boekhoudprogramma. Wij kunnen beide partijen hierbij helpen en deze taken (volledig) automatiseren.

Yuki administraties altijd up to date

Bonzy zorgt voor de juiste koppel technieken, API’s en de bijbehorende infrastructuur om deze naadloos te integreren.

Verandert de techniek of het platform in de toekomst? Wij veranderen mee en zorgen ervoor dat alles blijft werken! Ons team van specialisten houdt zich dag en nacht bezig met het monitoren en beheren van de aangelegde koppelingen en infrastructuren. De klant heeft hier geen omkijken naar.

Bij Bonzy investeren wij in techniek. Niet alleen in onze specialisten maar ook in onze systemen. Wij weten precies wat de klant nodig heeft op het gebied van betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid.

Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en expertise voor het aanleggen en beheren van koppelingen, data security en infrastructuren.

Automatiseer elke Yuki boekhouding

Bonzy is er voor alle accountants, MKB en de grote ondernemingen. Wij leveren slimme koppelingen en maatwerk aan grote en kleine ondernemingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Wil jij jouw onderneming of accountancy (volledig) laten automatiseren of op technisch gebied verbeteren? Neem dan vandaag geheel vrijblijvend contact met ons op of laat u terugbellen op een gewenst moment. Ons team van experts neemt graag jouw wensen met je door en bespreekt graag de oplossingen hiervoor.

 

verkoop overzicht van yuki boekhouding